Den stærkeste rådgivning når det gælder totalindretning

 

VELKOMMEN HOS STENHØJ DK

- Vi indretter dit værksted efter de opgaver du skal løse


Vores mangeårige erfaring sikrer dig den rette rådgivning, når det kommer til indretning og optimering af dit værksted.

Vores produktportefølje er bl.a. autolifte fra AUTOPSTENHOJ og Dunlop, et fuldt sortiment i dækmaskiner og 4-hjulsudmålere fra Corghi, samt bremseprøvestande tilpasset det danske marked fra STENHØJ.

I tæt samarbejde med dig afdækker vi dine behov, og uanset om der skal investeres i nyt udstyr, et nyt værksted eller det handler om en til- eller ombygning, er der mange forhold der spiller ind i den rigtige løsning.

Vi tilbyder samtidig en fuld servicepakke for dit værksted - uanset om det er løftere eller andet værkstedsudstyr. 

STENHØJ DK kan levere dig den rigtige rådgivning, når det handler om netop dit værksted.

Vore konsulenters mangeårige erfaring med værkstedsoptimering giver en unik vidensbase, stor knowhow og indsigt, som vi stiller til rådighed for de danske værksteder.

I tæt samarbejde med dig afdækker vi de forskellige behov, og uanset om der skal investeres i nyt udstyr, et nyt værksted eller det handler om en til- eller ombygning, er der mange forhold der spiller ind i den rigtige løsning.

STENHØJ DK er den kompetente, professionelle og erfarne samarbejdspartner. Vores mål er, at du får den mest optimale løsning når det handler om netop dit værksted. En løsning, der er baseret og bygget på rådgivning og tilpasset netop dit behov - og som fungerer fra første dag og langt ud i fremtiden.

 

VÆRKSTEDS
OPTIMERING

LÆS MERE   

TEGNING OG
INDRETNING

LÆS MERE   

SERVICE OG
VEDLIGEHOLD

LÆS MERE   

STÆRKE
PRODUKTER

LÆS MERE