Tegning og indretning af værksted fra Stenhøj DK

 

DEN RETTE INDRETNING GIVER EFFEKTIVE ARBEJDSGANGE

At indrette et værksted fra bunden eller optimere en eksisterende indretning kan virke uoverskueligt. Vi har gennem vort arbejde med mange danske værksteder, skabt unikke, funktionelle og spændende løsninger. Med vort brede produktprogram og mangeårige erfaring kan vi altid indrette dit værksted, så det lever op til dine krav.


Totalt overblik igennem hele processen

At indrette det rigtige værksted kræver indsigt i branchen og de opgaver, værkstedet skal løse. Med udgangspunkt i de behov procesmodellen viste, tegner og indretter vi omkostningsfrit dit projekt i retningsgivende 2D tegninger og visuelle 3D tegninger.

Resultatet er et samlet overblik over den investering du påtænker. I samarbejde gennemgår vi tegninger og økonomi og foretager evt. justeringer. Herefter er projektet i princippet klar til at blive ført ud i livet.

Men vi stopper ikke her. STENHØJ DK tilbyder at deltage i bygge- og projektmøder. Dermed er du sikker på, at de ideer og tanker, der opstod i arbejdet med procesmodellen, bliver ført helt ud i det nye værksted.

Et samarbejde med STENHØJ DK er den korteste vej til det rigtige værksted.