Den stærkeste rådgivning når det gælder totalindretning

 

VELKOMMEN HOS STENHØJ DK

- Vi indretter dit værksted efter de opgaver du skal løse
 

Vores mangeårige erfaring sikrer dig den rette rådgivning, når det kommer til indretning og optimering af dit værksted.

Vores produktportefølje er bl.a. autolifte fra AUTOPSTENHOJ og Dunlop, et fuldt sortiment i dækmaskiner og 4-hjulsudmålere fra Corghi, samt bremseprøvestande tilpasset det danske marked fra STENHØJ.

I tæt samarbejde med dig afdækker vi dine behov, og uanset om der skal investeres i nyt udstyr, et nyt værksted eller det handler om en til- eller ombygning, er der mange forhold der spiller ind i den rigtige løsning.

Vi tilbyder samtidig en fuld servicepakke for dit værksted - uanset om det er løftere eller andet værkstedsudstyr. 

STENHØJ DK kan levere dig den rigtige rådgivning, når det handler om netop dit værksted.

Vore konsulenters mangeårige erfaring med værkstedsoptimering giver en unik vidensbase, stor knowhow og indsigt, som vi stiller til rådighed for de danske værksteder.

I tæt samarbejde med dig afdækker vi de forskellige behov, og uanset om der skal investeres i nyt udstyr, et nyt værksted eller det handler om en til- eller ombygning, er der mange forhold der spiller ind i den rigtige løsning.

STENHØJ DK er den kompetente, professionelle og erfarne samarbejdspartner. Vores mål er, at du får den mest optimale løsning når det handler om netop dit værksted. En løsning, der er baseret og bygget på rådgivning og tilpasset netop dit behov - og som fungerer fra første dag og langt ud i fremtiden.


VORES VISION

STENHØJ DK er Danmarks mest komplette og innovative udbyder af løsninger til fremtidens værksteder.


VORES MISSION

De danske værksteder tilbydes dokumenteret værdi i form af unikke løsninger – baseret på knowhow, sikkerhed og support. Dette gør vi igennem et kompetent og tillidsfuldt partnerskab.

 

 

 

 

VÆRKSTEDS
OPTIMERING

LÆS MERE   

TEGNING OG
INDRETNING

LÆS MERE   

SERVICE OG
VEDLIGEHOLD

LÆS MERE   

STÆRKE
PRODUKTER

LÆS MERE   

 

 

Vi er en del af STENHØJ GRUPPEN

STENHØJ GRUPPEN er en dansk familieejet virksomhed. STENHØJ blev grundlagt i 1917 og er i dag en førende gruppe af fremragende selskaber, brands, produkter og mennesker.


STENHØJ GRUPPEN er aktiv inden for produktion, distribution og service på det automotive eftermarked. Med udgangspunkt i stærke produkter, højt kvalificerede medarbejdere og service på et højt niveau, er det vores mål at leve op til kundernes forventninger og krav nu og i fremtiden. 

Besøg os på www.stenhoj.com.