​STENHØJ DK præsenterer banebrydende teknologi indenfor værkstedsindretning!

Dato: 15-10-2018

På Automechanika messen i Frankfurt dette år, præsenterede AUTOPSTENHOJ et meget ambitiøst pilotprojekt der har fået navnet ”Uplifting Experiences”. Projektet bliver i Danmark præsenteret af STENHØJ DK på Au2messen og på FTZ messen. Her vil man kunne afprøve fremtidens teknologi på egen krop!

Projektet består dels af AUTOPSTENHOJ Experience, hvor virtual reality viser vejen igennem nogle af AUTOPSTENHOJs helt store projekter. Oplev Mercedes Benz og BMW vise deres værksteder frem, hvor du kan komme helt tæt på hele forretningen. Inden for disse VR-modeller har AUTOPSTENHOJ defineret visse info-punkter, hvor du får supplerende oplysninger om produkterne - f.eks. brochurer, målskitser, videoer osv.

Den anden del af projektet kaldes AUTOPSTENHOJ Space – et projekt der arbejder med augmentet reality.  Det betyder, at du via en app får mulighed for at skanne dine omgivelser og derefter anbringe produkter fra AUTOPSTENHOJ i dem.

Det giver dig et virkelighedstro indtryk af, hvordan produktet kan se ud på netop dit værksted – lige der hvor du gerne vil have det til at stå. Du kan desuden bruge din smartphone eller tablet til at komme helt tæt på selve produktet - og endda virtuelt komme ned under det - og se produktet ned til mindste detalje.

Formålet med pilotprojektet er, at skabe erfaring med fremtidens teknologier og indhente tilbagemeldinger, indspark og idéer. ”Det bliver et fantastisk værktøj for både kunder og leverandører – nu får vi mulighed for at visualisere projektet langt mere virkelighedstro end vi kan i dag” fortæller adm. direktør Søren V. Olesen og han fortsætter ”Vi er stolte af, at være en del af STENHØJ GRUPPEN der kontinuerligt sørger for at være på forkant med teknologiske fremskridt og herigennem udvikle innovative og banebrydende værktøjer til alle selskaber i gruppen. Jeg forventer at se flere af sådanne spændende projekter i fremtiden i form af værktøjer til gavn for både os og vores kunder.”

AUTOPSTENHOJ Uplifting Experiences kan i Danmark indtil videre kun opleves i år på Au2messen og FTZ messen på STENHØJ DKs stand.

 

FAKTA
Au2messen afvikles d. 24. – 25. oktober i Fredericia
FTZ messen afvikles d. 7. – 8. november i Odense

For yderligere information kontakt:
Adm. direktør Søren Vestergaard Olesen
Tlf.: 61 61 80 55
Mail: sol@stenhoj.dk

Vedhæftede billedmateriale er til frit brug.