Nyt samarbejde mellem Total Denmark A/S og Stenhøj DK A/S

Dato: 04-07-2019

Total Denmark indbød i foråret en række leverandører til en licitation omkring leverance af olieudstyr til firmaets kunder.

Licitationen blev vundet af Stenhøj DK A/S, der ved årsskiftet fik tilført nye kompetencer på netop dette område med ansættelsen af Jesper V. Jensen der har mere end 17 års erfaring indenfor olie- og ventilationsudstyr til blandt andet autobranchen.

Som et led i opstarten af samarbejdet besøgte TOTAL Denmark for nyligt Stenhøj DK på firmaets lokation i Barrit.

”Vi er glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med en så anerkendt leverandør som Stenhøj DK, og da vi lægger stor vægt på et tæt og langvarigt samarbejde med såvel leverandører som kunder, har det været naturligt at besøge Stenhøj DK for at få skabt nogle gode og tætte relationer til firmaet” udtaler Ole Osric, Salgschef for TOTAL Denmark.

Søren V. Olesen, Direktør Stenhøj DK udtaler: ”Det er naturligvis vigtigt at vi får et godt kendskab til hinandens organisationer og nøglepersoner i forhold til det daglige samarbejde. Vi er beærede over at blive valgt som leverandør til TOTAL og deres kunder – vi ved hvilken professionalisme de tilgår markedet med, og er overbeviste om at vi får et godt og langvarigt samarbejde.”

 

Total Lubricants

Total Lubricants er markedsførende inden for produktion og markedsføring af smøremidler med 41 produktionsanlæg på verdensplan og mere end 5.800 samarbejdspartnere i 150 lande. Total Smøremidler tilbyder innovative, højtydende og miljøvenlige produkter og serviceydelser udviklet af vores forsknings- og udviklingscenter med mere end 130 forskere og specialister. Total Lubricants er en vigtig partner for autobranchen, industri- og marinesektoren. www.lubricants.total.com

 

Total

Total er en af verdens førende olie- og energikoncerner, som producerer og markedsfører brændstoffer, naturgas og solenergi og andre alternative energiformer. Vores 100.000 medarbejdere er engageret i bedre energi, der sikrer renere, mere overkommelig og lettere tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Vi er aktive i mere end 130 lande og vores ambition er, at blive den førende ansvarlige energiproducent.

* * * * *

Kontakt TOTAL Denmark A/S ved yderligere spørgsmål:

Tlf. 45 81 37 01 www.total.dk

 

STENHØJ DK A/S

STENHØJ DK blev et selvstændigt selskab i STENHØJ koncernen i 2015 under ledelse af Søren Vestergaard Olesen. STENHØJ DK har i dag 65 ansatte indenfor salg, service og administration. STENHØJ DK forhandler et bredt sortiment indenfor værkstedsudstyr bl.a. løftere, dækmaskiner, hjuludmåling, bremsetestere, kompressorer, ventilation, olieudstyr, indretning mm. STENHØJ DK forhandler anerkendte varemærker som AUTOPSTENHOJ, Corghi, Bradbury, Dunlop, Eurolube, Tecalemit, DEA, Worky, Beissbarth, TECH, Schrader, Motometer m.fl. Kontakt Stenhøj DK A/S ved yderligere spørgsmål Tlf. nr. 76821222 – www.stenhoj.dk

   

På billedet ses fra venstre: Kristian Nielsen, TOTAL, John B. Struve, Stenhøj DK, Ole Osric, Salgschef, TOTAL, Søren Bjerring, TOTAL, Mia Kirsa Kølbæk, TOTAL, Jesper V. Jensen, Stenhøj DK, Morten Salomonsen, TOTAL, Lars h. Madsen, Stenhøj DK, Søren V. Olesen, Direktør, Stenhøj DK