Vi sælgere løftere - men vi kan meget mere end det! Besøg os på au2messe 2018

Dato: 17-10-2018

 

 


Vi har igennem flere år været et fast element på Au2parts messe og i år er ingen undtagelse. Forskellen er dog, at vi i år har fordoblet vores standareal i forhold til sidste år – så standen i år er på 400 kvm. – det vil sige en af de absolut største stande på messen.

Vi er meget stolte af vores store program indenfor løftere, men vi vil også gerne vise, at vi kan faktisk kan levere værkstedudstyr der dækker ethvert behov på et værksted”.

STENHØJ DK værkstedet
Og man kan virkelig få fingrene helt ned i mange af de nye produkter.

Vi har indrettet vores stand med et arbejdende værksted, hvor vi invitere vores gæster til at opleve mange af de nye produkter hands on.

Vi har f.eks. verdens eneste diagnose dækskifter fra Corghi – Artiglio Uniformity med. Du kan også senærmere på Besissbarth Easy 3D 4-hjulsudmåler.

Vi har  taget produkter med indenfor bl.a. lifte, dækudstyr, testudstyr, ventilation og værkstedsindretning fra leverandører såsom AUTOPSTENHOJ, Dunlop, Corghi, Top Auto, Worky, DEA m.fl.

Der vil være mulighed for at gøre en ekstra god handel på de udstillede produkter på standen, mod afhentning på standen ved messens afslutning.

Oplev banebrydende ny teknologi indenfor værkstedsindretning!
På Automechanika messen i Frankfurt dette år, præsenterede AUTOPSTENHOJ et meget ambitiøst pilotprojekt der har fået navnet ”Uplifting Experiences”. Vi står klar til at præsentere projektet på Au2messen og på FTZ messen. Her vil man kunne afprøve fremtidens teknologi på egen krop!

Projektet består dels af AUTOPSTENHOJ Experience, hvor virtual reality viser vejen igennem nogle af AUTOPSTENHOJs helt store projekter. Koed A/S, Mercedes Benz og BMW værksteder i Tyskland vise deres værksteder frem, hvor du kan komme helt tæt på hele forretningen. 

Den anden del af projektet kaldes AUTOPSTENHOJ Space – et projekt der arbejder med augmentet reality.  Det betyder, at du via en app får mulighed for at skanne dine omgivelser og derefter anbringe produkter fra AUTOPSTENHOJ i dem.

Det giver dig et virkelighedstro indtryk af, hvordan produktet kan se ud på netop dit værksted – lige der hvor du gerne vil have det til at stå. Du kan desuden bruge din smartphone eller tablet til at komme helt tæt på selve produktet - og endda virtuelt komme ned under det - og se produktet ned til mindste detalje.

AUTOPSTENHOJ Uplifting Experiences kan i Danmark indtil videre kun opleves i år på Au2messen og FTZ messen på STENHØJ DKs stand.